Senza Draagbare Blender / Smoothiemaker incl USB aansluiting

22,50 incl. BTW

Senza Draagbare Blender / Smoothiemaker incl USB aansluiting

Beschrijving

SENZA Draagbare Blender / Smoothiemaker incl USB aansluiting 

Zoek je een handige en een kwalitatief goede Smoothiemaker / Blender voor jezelf of om iemand mee te verrassen? Hoe leuk is deze draagbare blender. Ideaal om jezelf of iemand anders te trakteren op de heerlijkste smoothies. Of je nu naar een festival, een camping of andere activiteiten gaat, je kunt de blender op ieder gewenst moment gebruiken. Voeg fruit en water, sap of zuivel bij elkaar in de Senza Blender en zet hem vervolgens aan.

In een handomdraai een heerlijke smoothie of milkshake.Vooral belangrijk..je maakt zo ook direct een handige hoeveelheid. Net nog 1 banaan die op moet, iets te rijp fruit, restje sap etc. Je maakt ze op een fantastische manier op en trakteert jezelf op een gezond drankje.

Niet weer de grote blender uit de kast pakken en eigenlijk veel te veel sap maken waar je dan weer flesjes voor moet zoeken en dan helaas… na 2 dagen is het toch niet zo lekker meer.

De blender is ook voorzien van een goed afsluitbare dop en een tussenstuk met zeef die alle pulp tegen houdt. De blender is op te laden via een USB-aansluiting. Je kunt hem dus gemakkelijk opladen aan uw computer, laptop, of uw micro-USB telefoon oplader. De USB-Kabel (micro-USB) van 40cm is inbegrepen in de verpakking. Zie je wel iets in zo’n leuk sapfles maar mag het ook eenvoudiger..kijk dan eens bij onze Waterfles met Citruspers

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Senza Draagbare Blender / Smoothiemaker incl USB aansluiting” te beoordelen