MOEDERDAG Box…Mooi Bijzonder Cadeau voor Moederdag

25,0075,00 incl. BTW

MOEDERDAG Box…Mooi Bijzonder Cadeau voor Moederdag.

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

MOEDERDAG Box..Mooui Bijzonder Cadeau voor Moederdag voor je moeder of schoonmoeder.

Cadeau voor moederdag versturen doe je natuurlijk via Fillingthebox.nl

Hoe leuk…een Box vol mooie, lekkere, originele en leuke cadeaus voor je (schoon) moeder. Voor een speciale Moederdag schakel je Fillingthebox.nl in. 

Wij bezorgen het namens jou via DHL.

Een gevarieerde Box die zo is samengesteld dat hij voor vrouwen van verschillende leeftijden en met verschillende interesses erg leuk is om te krijgen. 

Een deel van de inhoud kan je kiezen daarna vult Fillingthebox.nl de box aan met leuke speciale cadeaus waardoor de box echt verrassend zal zijn.

Wij bieden je de mogelijkheid om aan te geven voor welke leeftijdscategorie wij producten uit mogen zoeken voor de CadeauBox. Maar het kan ook dat je vindt dat de leeftijd van de ontvanger helemaal niet bepalend hoeft te zijn voor de inhoud van de Box ..kies dan voor “vrije keuze”. Heb je echt even geen inspiratie / tijd..kies dan heel eenvoudig voor onze Speciaal voor Jou box…Deze hebben wij al helemaal voor je samengesteld. Let op!!

Laat ons dan wel even dat je deze box wil bestellen voor je (schoon) moeder dan passen wij wat items hier op aan. https://www.fillingthebox.nl/winkel/lekkernijen/speciaal-voor-jou-box-er-is-altijd-iemand-speciaal/

Moederdagcadeau versturen doe je met Fillingthebox.nl

 

Extra informatie

Drank

Zoete Witte Wijn, Droge Witte Wijn, Rode Wijn, Zoete en/of Rode Wijn, Droge en/of Rode Wijn, Liever geen Alcohol, Vrije Keuze

Om te lezen

Glossy, Leuke Vrouwenblad, Koken

Leeftijd

20-35, 35-45, 45-55, 55+, vrije keuze

Lekkers

Witte Chocolade, Pure Chocolade, Melk Chocolade, Liever Lekkere Koekjes, Een mix van dit lekkers

Box Maat=Prijs

Klein, Middel, Groot, XL