Verjaardag Box Vrouw / Happy Birthday Box

25,0075,00 incl. BTW

Weer eens wat anders dan  een bloemetje of een kaart.. Deze leuke verrassende ” Cadeau Box Vrouw “

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Verjaardag Box Vrouw / Happy Birthday Box

Een gevarieerde Box die zo is samengesteld dat hij voor vrouwen van verschillende leeftijden en met verschillende interesses erg leuk is om te krijgen. Deze box is gewoon een heel bijzonder verjaardagscadeau.

Afhankelijk van de Box maat kiezen wij voor 1 of 2 flessen wijn of een ander leuk/lekker drankje maar dan zonder alcohol. Als je voor de dubbele optie kiest bij een kleinere box weten wij dat wij de keuze hebben voor droge/zoet witte of rode wijn. Bij een grotere Box doen wij dan van beide een fles in de Box.

Het kan ook zo zijn dat wij je een keuze laten maken die de ontvanger uiteindelijk precies zo in de box zal aantreffen.

We proberen onze boxen zo origineel mogelijk te maken en bepalen de inhoud op het moment van bestellen. Van sommige items is het handig voor ons om te weten of wij de ontvanger er een plezier mee doen.

Wil je iemand echt eens verrassen en zie je 1 van onze cadeauboxen helemaal zitten..kijk dan zeker eens bij de mogelijkheden https://www.fillingthebox.nl/product-categorie/cadeaus-cadeauboxen-voor-alle-gelegenheden/

Wij bieden je de mogelijkheid om aan te geven voor welke leeftijdscategorie wij producten uit mogen zoeken voor de CadeauBox. Maar het kan ook dat je vindt dat de leeftijd van de ontvanger helemaal niet bepalend hoeft te zijn voor de inhoud van de Box ..kies dan voor “vrije keuze”.

Verjaardag Box Vrouw / Happy Birthday Box

 

Extra informatie

Drank

Zoete Witte Wijn, Droge Witte Wijn, Rode Wijn, Zoete en/of Rode Wijn, Droge en/of Rode Wijn, Liever geen Alcohol, Vrije Keuze

Om te lezen

Glossy, Lifestyle, Mode, Sportief, Koken, Vrije Keuze

Leeftijd

20-35, 35-45, 45-55, 55+, vrije keuze

Koffie, Thee of Chocomelk

Koffie Lekkernij (Nescafe), Chocomelk, Leuk Thee product, Geen Voorkeur, Liever niet

Box Maat=Prijs

Klein, Middel, Groot, XL