Van Harte Beterschap Box Beterschap Cadeau

15.0050.00 incl. BTW

Box met leuke items om een zieke of iemand die zich niet zo lekker voelt een hart onder de riem te steken…Maak zelf onderstaande keuzes bekend en wij vullen hem aan met leuke items. Heb je iets op onze site gezien dat je er graag bij / in wil. Laat het ons weten.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Beterschap Cadeau Versturen? Van Harte Beterschap Box

Beterschap Cadeau sturen aan iemand die een opsteker kan gebruiken. Iemand die ziek is vindt het toch erg leuk om een cadeautje te krijgen. Een leuk cadeau door de brievenbus of via een bezorger dat is toch een enorme verrassing.

Als je je al een tijdje niet zo lekker voelt dan kan je best een opstekertje gebruiken..het voelt zo goed als je weet dat lieve mensen om je heen met je mee leven en aan je denken..Met een Box vol leuke attenties..iets om uit te pakken ..spulletjes om lekker van te genieten misschien een kleine Fruitbox…

Je kan zelf een paar keuzes maken die van belang zijn voor een passend pakket en wij vullen hem aan met heel veel leuke attenties. Speciale wensen ? Wij horen het graag.

Wie wil er geen leuk blad cadeau? Iets om te lezen is toch vaak een heerlijk afleiding.

Of wat dacht je van iets lekkers als Chocola…Een Tony Chocolonely reep versturen? Bij ons kan je het zo mooi maken voor de ontvanger als je zelf wilt. 

De Van Harte Beterschap Box is er voor kinderen en volwassenen ..Uiteraard kun je ook vanuit onze winkel met losse items zelf een leuke Box samenstellen om iemand te laten weten dat hij/zij wel een opsteker verdiend. Kies je wel voor 1 van onze boxen maar zie je ook nog een leuk extra cadeautje? Geen probleem bestel het mee en wij pakken het als 1 pakket in. Is iemand aan de betere hand maar wil je toch een lief gebaar opsturen na een vervelende periode denk dan eens aan ons Wellness Box https://www.fillingthebox.nl/winkel/verjaardag/wellness-box-verrassende-verwennerij-verzorgend-cadeau/

Natuurlijk wil je een berichtje bij het pakket doen..de tekst hiervoor kan je op het bestelformulier bij opmerkingen melden.

Wens iemand beterschap of sterkte met een uniek cadeau in de vorm van een Beterschap Box

Beterschap Cadeau versturen? Dat regel je via Fillingthebox.nl

 

Please follow and like us:

Extra informatie

Wie verdient deze opsteker

Man, Vrouw, Kind Jongen, Kind Meisje, Puber Jongen, Puber Meisje

Leeftijd

3-5, 6-9, 10-13, 14-16, 17-21, 22-30, 31-40, 41-50, 51-65, Vanaf 66

Willen jullie dit echt niet vergeten..

Iets lekkers, Tijdschrift, Wellness Product, Drankje zonder alcohol, Kinder/Knutselboek, Het komt vast goed..vrije keuze

Boxmaat=Prijs

Small, Medium, Large, XL