Ambientair Mise-En-Scène- Jazz Club – 200 ml Geurstokjes

29.95 incl. BTW

Ambientair Mise-En-Scène- Jazz Club – 200 ml Geurstokjes

Beschrijving

Ambientair Geurstokjes Mise-En-Scène- Jazz Club – 200 ml

Luxe Giftset / Geschenkset

De film is begonnen maar het scherm is zwart. Opeens verschijnt een hand en worden de gordijnen opgetrokken. Een prachtige club verschijnt, vol met muziek, rook en beweging. De big band speelt en er hangt een sexy sfeertje. Een barman serveert klassieke cocktails aan de stelletjes die aan piepkleine schemerige tafeltjes zitten. Je ademt de melancholieke en intieme sfeer in en de muziek vertelt een verhaal over een leven vol luxe en feestjes en over de avonturen van iemand die de ziel van jazz belichaamt.

Mise-en-Scène is een Franse term die verwijst naar het maken van een decor voor een film of toneelvoorstelling. Deze term geeft dan ook precies weer waar deze prachtige nieuwe geurcollectie voor staat.

Elke geur vormt een enscenering in jouw huis , de kamer wordt een scene waar herinneringen worden gemaakt.

Met de Mise-en-Scène geurcollectie reis je in gedachten af naar verschillende wereldsteden, ben je bij geweldige feesten aanwezig en beleef je romantische, grappige of mysterieuze situaties. Allemaal in je eigen huis.

Ambientair heeft echt iets bijzonders met deze Mise-En-Scene Diffusers. Stoer gestylde glazen flesjes in zilverkleur, rosegoud en zwart. De bijzondere verpakking maakt deze Diffusers extra bijzonder.

De Jazz Club is een houtachtige geur. Wij hebben uit dezelfde serie ook een exclusieve GEURKAARS met dezelfde Geur https://www.fillingthebox.nl/winkel/verjaardag/ambientair-exclusieve-geurkaars-mise-en-scene-jazz-club-met-bijpassende-spotify-playlist/

 

Please follow and like us:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ambientair Mise-En-Scène- Jazz Club – 200 ml Geurstokjes” te beoordelen