KERSTPAKKET / GIFTSET TAPAS EN (VEEL) MEER….

37,50 incl. BTW

KERSTPAKKET / GIFTSET TAPAS EN (VEEL) MEER….

 

 

2 op voorraad (kan nabesteld worden)

Categorie:

Beschrijving

KERSTPAKKET / GIFTSET TAPAS EN (VEEL) MEER….

GEWELDIG Leuk KERSTPAKKET bij Fillingthebox..niks geen grote dozen vol met spullen waarvan altijd wordt gedacht “wie kan ik hier blij meemaken want ik gebruikt het niet”

Dit superleuke TAPASPAKKET ( en meer) zit vol met leuke bruikbare cadeautjes. Je hoeft geen ruimte te maken in je voorraadkast om de doos helemaal leeg te kunnen maken..gewoon een paar leuke bijzondere kadootjes maar wel van goede kwaliteit en bijna allemaal met een MISSIE. Dus kies ook eens voor “less is more”  Dit is de inhoud van onze leuke KERSTBOX TAPAS en meer

  • LIE Gourmet Olijfolie 200ml. Wij kiezen in principe de smaak op basis van de voorraad. Toch een voorkeur? Laat het ons weten. De olijfolie van LIE Gourmet is biologisch en zit in een flesje van gerecycled glas.
  • GLUHWEIN Cake van Pineut.een merk dat heel bewust kiest voor ingredienten waarbij lokaal ondernemerschap wordt gestimuleerd. Verder werken ze samen met mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt.
  • HOWLOVELY Thee met  bijbehorend THEE zeefje
  • TAPAS Heerlijk Tapaskruiden van Pineut in verschillende smaken. De ingredienten zijn door Pineut grotendeels van de verspilling gered. Op basis van de aanwezige voorraad kiezen wij welke smaak in het pakket gaat. Heb je toch eigenlijk wel stiekem voorkeur? Laat het ons weten.
  • LEEFF jute zakje waxinelichtje met lieve boodschap
  • Surprise item..Iets lekkers..Kan van alles zijn maar wel in de stijl van KERST

Bij deze kant en klare Kerstpakketten kan het zijn dat wij op basis van de voorraad kleine wijzigingen aan moeten brengen v.w.b. de inhoud maar uiteraard blijft de waarde van de inhoud minimaal gelijk en zal het vervangende product altijd goed passen bij de overige items.

Wij leveren deze pakketten natuurlijk ook in grotere aantallen voor jouw medewerkers!! We overleggen dan de manier van inpakken waarna de pakketten zonder verdere zorgen bij jullie worden bezorgd.

 

 

 

 

 

 

 

Extra informatie

Ik bestel graag

Sterk Bakkie, Sterk Bakkie en Jenever, Sterk Bakkie en Vodka

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “KERSTPAKKET / GIFTSET TAPAS EN (VEEL) MEER….” te beoordelen