KERSTPAKKET / GIFTSET in een Tasje….Mini Kerstpakket

29,95 incl. BTW

KERSTPAKKET / GIFTSET in een Tasje….Mini Kerstpakket.

Beschrijving

KERSTPAKKET / GIFTSET in een Tasje….Mini Kerstpakket.

Speciaal voor de feestdagen heeft Fillingthebox dit leuke mini KERSTPAKKET samengesteld. Een tasje boordevol mooie, verantwoorde producten van PINEUT en LIE GOURMET.

Zo kan je ook iemand in je naaste omgeving die het verdient een leuk pakket geven met de kerst. Geen producten die voor jaren in de voorraadkast verdwijnen maar mooie bruikbare producten.

Ben je als bedrijf van plan om b.v. een waardebon te geven maar vind je dat dan toch net even niet feestelijk genoeg? Combineer een waardebon met de leuke MINI KERSTPAKKET. Zijn er omstandigheden waardoor een groot duur kerstcadeau niet passend is…Met dit leuke tasje laat je zien dat een kleiner pakket gevuld met bijzondere en leuke items net zo goed ontvangen wordt. Geen grote box / doos met spullen die weggegeven of niet gebruikt worden.

De inhoud van dit leuke KERSTTASJE:

  • 200ml Olijfolie van LIE GOURMET in 6 verschillende smaken
  • TAPAS Kruiden van PINEUT in 4 verschillende smaken / soorten
  • Mix voor GLUHWEIN cake
  • PINEUT WARM WISHES GLUHWEIN mix (met of zonder alcohol te bereiden)

GOED OM TE WETEN!! Wij kiezen de smaak van de producten op basis van beschikbare voorraad MAAR wil je echt heel graag de smaak van een TAPAS potje en/of OLIJFOLIE smaak kiezen..Laat dit ons dan weten via BESTELNOTITIES bij het afrekenen. Voor de beschikbare smaken kun je via de menubalk (TAPAS en OLIJFOLIE) de producten bekijken.

De GLUHWEIN mix is te maken met of zonder alcohol. 

VOOR BEDRIJVEN!

Natuurlijk zijn deze pakketten ook enorm leuk om te bestellen voor medewerkers / collega’s. Toch een kleine ( aanvullende ) attentie maar wel met bijzondere producten. Helemaal niets of b.v. geld / waardebon geeft toch minder leuk.

 

Extra informatie

Ik bestel graag

Vegan Cheese, Tomatentapenade, Muhamarra, Nootjes Cashew Cajun

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “KERSTPAKKET / GIFTSET in een Tasje….Mini Kerstpakket” te beoordelen