EGELHUIS Leuk Tuinkado / Cadeau voor de Tuin

29,95 incl. BTW

EGELHUIS Leuk Tuinkado / Cadeau voor de Tuin

Beschrijving

EGELHUIS Leuk Tuinkado / Cadeau voor de Tuin. Esschert Design

Bij Fillingthebox.nl kun je terecht voor leuke en bijzondere cadeautjes en dit EGELHUIS is weer een heel leuk voorbeeld vinden wij. Hoe leuk om cadeau te geven aan iemand met een nieuwe WONING met tuin of iemand in je omgeving die een TUINKADO veel leuker vindt als iets voor zichzelf. Het EGELHUIS van Esschert Design is gemaakt van FSC gekeurd hout en voorzien van dakbedekking. De ingang is te verlengen door deze uit te schuiven. Heb je veel katten in de tuin dan is zover mogelijk uitschuiven de beste optie.

Egels zijn erg leuke beestjes. Deze kleine, stekelige beestjes hebben een spitse neus en kleine oogjes. Het zijn echte nachtdieren die pas actief worden wanneer het schemerig begint te worden. Ze gaan dan opzoek naar hun voedsel.

Veel mensen vragen zich af: hoe creëer je een egelvriendelijke tuin? Er zijn een aantal zaken waar je rekening mee moet houden wanneer je een veilige en geschikte plek voor egels wilt creëren in je tuin

Egels eten ook insecten als rupsen, slakken, maden en spinnen. Deze insecten zijn vaak de oorzaak van gebreken in de tuin als bijvoorbeeld bladziekten. Onze stekelige vrienden zorgen dus onbewust voor een natuurlijke evenwicht in de tuin. Erg handig, aangezien er tijdens dit proces geen insectenverdelger aan te pas hoeft te komen!

Egels hebben, vooral in het voorjaar en tijdens de wintermaanden, wel wat extra voedsel nodig. Hierbij kunnen ze jouw hulp goed gebruiken! Zorg er voor dat je ze met mate voert, aangezien de alleseters ook zelf ‘op pad gaan’. Zo lopen de beestjes, wanneer ze op zoek gaan naar eten, wel 5 kilometer per nacht. Ze hebben hun vaste looproute. Het is dus puur een kwestie van bijvoeren.

Dus zoek je een leuk en origineel voor de dierenliefhebber geef dan eens zo’n leuk EGELHUIS cadeau. Wij hebben eventueel ook EGELVOER om je pakket helemaal compleet te maken.

Help de egel met een egelhuis van Fillingthebox!

 

Extra informatie

Ik bestel graag

Vegan Cheese, Tomatentapenade, Muhamarra, Nootjes Cashew Cajun

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “EGELHUIS Leuk Tuinkado / Cadeau voor de Tuin” te beoordelen