GUSTA ITJ SCHAAL Ø15,7X7,7CM KOI In To Japan

7,95 incl. BTW

GUSTA ITJ SCHAAL Ø15,7X7,7CM KOI

 

Beschrijving

GUSTA ITJ SCHAAL Ø19,5X9CM Koi In To Japan

Ook voor leuke servies items kun je terecht bij Fillingthebox.nl

Zo hebben wij een groot deel van de GUSTA ITJ serie. In To Japan met diverse afbeeldingen in Japanse stijl.

Het servies is blauw / wit en wij hebben heel veel items om mee te combineren en zo een leuk bijzonder en uniek servies samen te stellen.https://www.fillingthebox.nl/product-categorie/onze-merken/gusta/

Kies bij “onze merken” in de menubalk op GUSTA of gebruik “servies” in de zoekbalk en je hebt in 1 oogopslag ons assortiment. Wil je echt alles van dit servies zien gebruik dan ITJ in de zoekbalk.

Kies b.v. deze GUSTA ITJ Schaal met een doorsnede van 15,7cm. Afbeelding Koi Karper In To Japan serie. We hebben in deze serie b.v. nog eenzelfde schaal met een doorsnede van 19,5cm. diverse borden etc.https://www.fillingthebox.nl/product-categorie/onze-merken/gusta/

Vind je het leuk om iemand te verrassen met dit servies?

Fillingthebox verzorgt graag een leuke box voor je met dit servies en verstuurt dit voor jou naar een hopelijk verraste ontvanger. Hoe leuk is het als je naar een nieuwe woning gaat en je krijgt dit cadeau.

Uiteraard ook uit te breiden met andere leuke spullen die bij een nieuwe woning goed van pas komen. Deze serie is van Aardwerk en is vaatwasmachinebestendig.

Dus zoek je een leuk cadeau kies dan voor deze GUSTA ITJ SCHAAL Ø15,7X7,7CM KOI

 

 

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “GUSTA ITJ SCHAAL Ø15,7X7,7CM KOI In To Japan” te beoordelen