EQUA Drinkfles 750ml. MISMATCH CHOOSE YOURSELF

24,95 incl. BTW

EQUA Drinkfles 750ml. MISMATCH CHOOSE YOURSELF

Beschrijving

EQUA Drinkfles 750ml. MISMATCH CHOOSE YOURSELF

1 van de bijzondere drinkflessen uit de collectie van EQUA

Een uniek design de Equa Mismatch waterfles van glas met hoes. De hoes biedt niet alleen bescherming tegen stoten, hij heeft ook een isolerende werking.

Houd je drankje lekker koel of juist warm. 

De Equa waterfles van borosilicaatglas is volledig lekvrij dus ideaal om mee te nemen.

Geniet onderweg van een heerlijk kopje koffie. Door gebruik van glas heb je geen last van rare smaakjes. Een duurzame mooie waterfles met handgemaakte hoes met lus.

De BPA-VRIJE fles ondersteunt uw duurzame levensstijl en vermindert merkbaar uw plastic afval en verbetert uw hydratatiegewoonten, zodat u goed kunt doen, zich goed kunt voelen en er goed uit kunt zien.

Voed je hydratatiebehoefte en verminder je plastic afval met deze prachtige glazen fles. Een praktisch ontwerp dat je gemakkelijk in de handen kunt houden en een frisse look om elke keer weer blij van te worden.

Gemaakt in Europa.De dop is gemaakt van roestvrij staal én de fles is vaatwasser-proof.

Je kan de waterfles los bestellen maar uiteraard is hij ook erg leuk als onderdeel van een pakket. Wij proberen ook ons assortiment verantwoorde cadeaus steeds verder uit te breiden omdat wij merken dat onze kopers daar ook behoefte aan hebben. Kijk dus zeker eens wij onze volledige collectie van Equa https://www.fillingthebox.nl/product-categorie/onze-merken/equa-waterflessen/

Equa heeft ook veel andere mooie producten die zorgen voor een vermindering van afval t.o.v. andere producten met hetzelfde doel. Denk hierbij b.v. aan verzorgingsproducten en huisparfums.

EQUA Drinkfles 750ml.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “EQUA Drinkfles 750ml. MISMATCH CHOOSE YOURSELF” te beoordelen