Ambientair Mise-En-Scène Fedora 1942 – 200 ml Geurstokjes

29.95 incl. BTW

Ambientair Mise-En-Scène- Fedora 1942 – 200 ml Geurstokjes

Beschrijving

Ambientair Geurstokjes Mise-En-Scène Fedora 1942 – 200 ml

Luxe Giftset / Geschenkset

Een dreigende storm vormt het beginpunt van de scene. Het oplichtende puntje van een brandende sigaret tussen de lippen. Een foto in sepia-tonen, een handschoen die een ‘tot ziens’ beloofde tijdens de afscheidswuif. Lippenstif die heeft afgegeven op een kraag, parfumgeur die is blijven hangen op een regenjas, onvergetelijk. Een figuur met een hoed op die door de straten zwerft en uiteindelijk verdwijnt om te kiezen tussen “To be continued” of “The End”.

Mise-en-Scène is een Franse term die verwijst naar het maken van een decor voor een film of toneelvoorstelling. Deze term geeft dan ook precies weer waar deze prachtige nieuwe geurcollectie voor staat.

Elke geur vormt een enscenering in jouw huis , de kamer wordt een scene waar herinneringen worden gemaakt.

Met de Mise-en-Scène geurcollectie reis je in gedachten af naar verschillende wereldsteden, ben je bij geweldige feesten aanwezig en beleef je romantische, grappige of mysterieuze situaties. Allemaal in je eigen huis.

Ambientair heeft echt iets bijzonders met deze Mise-En-Scene Diffusers. Stoer gestylde glazen flesjes in zilverkleur,goud rosegoud en zwart. De bijzondere verpakking maakt deze Diffusers extra bijzonder.

Fedora 1942 heeft de bijzondere geur van Lime, Kruidnagel en Amber. Wij hebben uit dezelfde serie ook een exclusieve GEURKAARS met dezelfde Geur https://www.fillingthebox.nl/winkel/verjaardag/ambientair-exclusieve-geurkaars-mise-en-scene-fedora-1942-met-bijpassende-spotify-playlist/

 

Please follow and like us:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ambientair Mise-En-Scène Fedora 1942 – 200 ml Geurstokjes” te beoordelen