Aanbieding!

Zeer Luxe Geurbrander GOUDKLEURIG Mozaiek

34,50 incl. BTW

Zeer Luxe Geurbrander GOUDKLEURIG Mozaiek

1 op voorraad

Beschrijving

Zeer Luxe Geurbrander GOUDKLEURIG Mozaiek

Ambientair/ LaCrosse Geurbrander

Deze “gouden” Lacrosse katalytische geurbrander geeft een heerlijke geur aan de ruimte en zuivert de lucht. En wat is hij prachtig uitgewerkt in “blinkend goud”. 

De geurbrander heeft een luxe uitstraling door de glinsterende “moza├»ek”steentjes. Lont en trechtertje worden meegeleverd. Deze geurbrander / geurlamp is een prachtig accessoire voor in je huis. Ideaal dus om jezelf of een dierbare cadeau te doen. Vooral met de feestdagen.

Geurlampen, ook wel katalytische branders genoemd, vernietigen op wetenschappelijke wijze nare geurtjes in je huis. Ze vernietigen de geurmoleculen van onaangename geurtjes en parfumeren de schone moleculen. 

De bijbehorende geurolie is exclusief maar wel te bestellen. Fillingthebox verkoopt de luxe geurolie van Lacrosse.https://www.fillingthebox.nl/?s=lacrosse&post_type=product Maar heb je een voorkeur voor een olie van een ander merk? Geen probleem..

Deze geurbranders zijn ook geschikt voor de olie van andere merken zoals Lampe Berger, Maison Berger, Scentoil, Ashleigh & Burwood en Rituals. Ambientair vertegenwoordigt heel veel mooie luxe merken huisparfums zoals o.a. Lacrosse, The Olphactory, Lab Co en Amikados.

Onze nieuwe serie geurbranders / geurlampen zitten in een verpakking van AMBIENTAIR. Dus zoek je een mooie cadeau? Denk dan zeker eens aan deze Ambientair / LaCrosse Geurbrander. De geurbrander is ook leverbaar in Helder Glas met zilverkleurige dop, Roze Mozaiek met zilverkleurige dop en Blauw Mozaiek.

Standaard worden deze branders geleverd met een trechter t.b.v. het vullen en een lont.

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zeer Luxe Geurbrander GOUDKLEURIG Mozaiek” te beoordelen