GIFTSET Brownies & Water

27,50 incl. BTW

GIFTSET Brownies & Water

 

 

2 op voorraad (kan nabesteld worden)

Categorieën: ,

Beschrijving

GIFTSET Brownies & Water

Leuke Giftset van 4 speciale cadeautjes (niet op de foto maar een fles water leveren wij mee!!)

Een prachtige karaf van LEEFF Bottle WARD met dop en de mooie tekst “With friends Water tastes like Wine”, een potje Pineut Tafelwater Refill Aardbei Jasmijn Korenbloem en “Speciaal voor jou” Pineut cadeautje om zelf frambozen Brownies mee te maken.

De Waterfles en Refill mogen ook omgeruild worden voor de Pineut Karaf met dezelfde smaak tafelwater. GRAAG AANGEVEN BIJ BESTELLING.https://www.fillingthebox.nl/winkel/cadeautip/cadeautjes-budget-tot-e-2000/pineut-tafelwater-aardbei-jasmijn-korenbloem-in-karaf/ 

Omdat de opening van de LEEFF Waterfles niet al te groot is, is het verstandig het Tafelwater te laten trekken in een fles of karaf met grotere opening.

Daarna kan het overgegoten worden in de fles..of je zet lekker 2 flessen op tafel..1 LEEFF Bottle met water en een Karaf met het smaakjes water van Pineut. Het leuke van onze samengestelde Giftsets is de prijs. Je bent met onze Giftset altijd iets goedkoper uit dan bij het aankopen van de losse items.

Onze alom bekend STONEFIRE van LEEFF staat ook op de foto maar is NIET inbegrepen bij deze set..wel los te koop natuurlijk!

GIFTSET Brownies & Water

 

 

 

 

 

Extra informatie

Ik bestel graag

Sterk Bakkie, Sterk Bakkie en Jenever, Sterk Bakkie en Vodka

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “GIFTSET Brownies & Water” te beoordelen