Beschrijving
Pineut Kers op de Taart Kersenlikeur.
Het ultieme verjaardagscadeau. Dat was het uitgangspunt bij de ontwikkeling van onze kersenlikeur. Kers op de Taart is misschien nog wel het beste te omschrijven als een ‘ouderwetse’ kersen likeur in een modern jasje. Feestelijk, vol van smaak en een heerlijke verrassing op iedere tafel. De nieuwste neut van Pineut bevat naast kersen ook heerlijke frambozen en vlierbloesem. Deze ingrediënten maken het tot een kersenlikeur die zich perfect leent voor het maken van fruitige cocktails
Ingredienten: rietsuiker, gevriesdroogde kersen, gevriesdroogde frambozen en vlierbloesem
De inhoud kan je mengen met Jenever of Wodka.
- Voeg de alcohol toe aan deze fles en zet hem op een mooie plek.
- Af en toe liefdevol schudden en na zes weken is hij klaar.
- Even filteren met een fijne zeef en je kunt heerlijk gaan genieten.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.