GIFTSET Rustik Lys Theelichten / Waxinelichten en Home Society Lucifers

17,50 incl. BTW

GIFTSET Rustik Lys Theelichten / Waxinelichten en Home Society Lucifers

2 op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

GIFTSET Rustik Lys Theelichten / Waxinelichten en Home Society Lucifers

Met deze weckpot, tot de nok toe gevuld met gekleurde theelichtjes, maak je zelfs van een normale waxinehouder nog een waar feestje. Burn baby burn! En nu in de GIFTSET met de Lucifers van Home Society “Light my Fire”

Deze weckpot komt inclusief een Perfect Day sticker op het deksel. De kleuren van de waxinelichtjes worden door Rustik Lys omschreven als Apricot, Honey, Blossom en Berry. De lucifers zijn er met rode, witte en zwarte kop maar kiezen wij op basis van de aanwezige voorraad.

Per waxinelichtje ongeveer 4 branduren. Wij vinden dit toch weer echt een bijzonder cadeautje.

Een potje “vol licht”. Wil je eens rondkijken naar onze andere cadeautjes van Rustik Lys gebruik dan Rustik in onze zoekbalk en je vindt al onze items..en we breiden nog steeds uit. Bij “GIFTSETS” vind je nog meer leuke, door ons samengestelde, cadeautjes die je los kan bestellen of i.c.m. andere cadeautjes of een cadeaubox.

Kijk ook eens bij onze GIFTSETS via de menubalk..daar hebben we ook een aantal leuke pakketten voor je samengesteld met o.a. deze leuke pot WAXINELICHTJES van Rustik Lys met b.v. Lucifers.

 

 

 

 

 

Extra informatie

Ik bestel graag

Sterk Bakkie, Sterk Bakkie en Jenever, Sterk Bakkie en Vodka

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “GIFTSET Rustik Lys Theelichten / Waxinelichten en Home Society Lucifers” te beoordelen