PINEUT “KLAAR VOOR EEN KUS” ZAKFLACON LIMONCELLO

7,95 incl. BTW

PINEUT “KLAAR VOOR EEN KUS” ZAKFLACON LIMONCELLO

3 op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

PINEUT “KLAAR VOOR EEN KUS” ZAKFLACON LIMONCELLO.

TIP!! MAAK JE EIGEN SCROPPINO MET DIE LEUKE CADEAUTJE..een geweldig origineel cadeau idee voor de Feestdagen

Limoncello di Pineut
Wist je dat Klaar voor een Kus van Pineut heel veel weg heeft van de wereldberoemde limoncello? Deze Italiaanse likeur doet het altijd geweldig na een etentje of op een zomerse dag. Serveer hem ijs- en ijskoud en waan je eventjes op een terras in Florence. Klaar voor een Kus was de eerste Pineut die we op de markt brachten en het is nog steeds een van de meest geliefde neuten. Bij ons en bij mensen die liever hun eigen limoncello maken.

Een verfrissende limoenlikeur
Wat hebben limoen, eucalyptus, tijm en pepermunt met elkaar gemeen? Ultieme frisheid. Dat wisten ze in de zeventiende eeuw ook al, toen er nog geen tandpasta bestond. Ondanks dat we vandaag de dag genoeg frisse middeltjes hebben, blijft deze neut een mooi excuus om vlak voor je date een kalmerende borrel te nemen. Succes verzekerd.

Pepermunt
De pepermunt in Klaar voor een Kus komt van kruidentuin Kräuterhof Tannenhof in – jawel – Duitsland. Deze biologische boerderij werkt niet met machines, maar met paarden. Niet vanuit een enorme hang naar nostalgie, maar omdat ze geloven dat dit de beste manier is om land te bewerken, de bodem vruchtbaar te houden en de mooiste kruiden te kunnen telen. Proef zelf maar, wij zijn inmiddels overtuigd. Hoe maak je het? Boen de limoen en rasp de schil. Voeg het sap en het raspsel toe aan deze fles en giet de alcohol erbij. Mix de inhoud en zet de fles op een mooie plek. Regelmatig liefdevol schudden en na twee dagen is je likeur klaar. Filter even met een fijne zeef en geniet van die eerste kus!

Dit moet je zelf nog toevoegen aan deze leuke zakflacon: limoen en jonge jenever of vodka…en natuurlijk Citroen Sorbetijs als je er een Scroppino van wil maken…

STEL JE EIGEN KERSTPAKKET SAMEN MET DE LEUKE KADO’S VAN FILLINGTHEBOX. ZO HEB JE ALTIJD IETS PASSENDS EN NIETS WAT JE NIET GAAT GEBRUIKEN.

Extra informatie

Ik bestel graag

Sterk Bakkie, Sterk Bakkie en Jenever, Sterk Bakkie en Vodka

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “PINEUT “KLAAR VOOR EEN KUS” ZAKFLACON LIMONCELLO” te beoordelen