PINEUT BLUEBERRY (CUP) CAKE “DIT IS FEEST”

8,95 incl. BTW

PINEUT DIT IS FEEST! BLUEBERRY CAKE / CUPCAKE “IN FLES”

2 op voorraad

Beschrijving

PINEUT BLUEBERRY (CUP) CAKE “DIT IS FEEST”

Blauwe bessen. Wat een Topvruchtjes! Fruit zoals fruit bedoeld is. Geen gedoe met schillen. Geen sap tot aan je ellebogen. Geen uitpuilende fruitschaal of sporttas. Nee, niets van dat alles. Gooi gewoon een handje van deze vitaminebommetjes naar binnen en geef je energielevel een boost. Nog een voordeel van de blauwe bes; ze doen het ook zo lekker in een cake.

Zowel qua smaak als qua looks!  

Wil je er echt een feest van maken? Gebruik deze cakemix dan ook eens om cupcakes te bakken. Het enige wat je nodig hebt is een muffinvorm, 20 minuten geduld en een paar vrienden om ze op te eten. Maar dát zal geen enkel probleem zijn

Dit zit in de fles:

INGREDIENTEN

  • zelfrijzend bakmeel
  • havermout
  • kokos
  • blauwe bessen
Naast PINEUT BLUEBERRY ((CUP) CAKE DIT IS FEEST hebben wij uit deze serie hebben ook nog Bananenbrood en Appel Kaneelcake.
Fillingthebox.nl heeft naast deze serie bakproducten nog veel meer leuke maar zeker ook verantwoorde PINEUT items “met een knipoog” https://fillingthebox.nl/?s=pineut&post_type=product
 
Goed om  te weten: Pineut is opgericht door de twee vriendinnen Femke en Marlies. Ze kiezen doelbewust voor de aanschaf van kruiden en specerijen die lokaal ondernemerschap stimuleren. Daarnaast werken ze in Nederland samen met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Een beetje liefde en aandacht smaakt altijd naar meer!
 
Dus zoek je een leuk cadeau en had je zelf even geen inspiratie..kies een leuk product of meerdere van Pineut en laat het ons als een cadeau verpakken en versturen.

Extra informatie

Ik bestel graag

Sterk Bakkie, Sterk Bakkie en Jenever, Sterk Bakkie en Vodka

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “PINEUT BLUEBERRY (CUP) CAKE “DIT IS FEEST”” te beoordelen