PINEUT APPELKANEEL CAKE “SPECIAAL VOOR JOU”

7,95 incl. BTW

PINEUT APPELKANEEL CAKE “SPECIAAL VOOR JOU”

Uitverkocht

Beschrijving

PINEUT APPELKANEEL CAKE “SPECIAAL VOOR JOU”

Appel en kaneel. Een absolute allemansvriend waar (bijna) niemand nee tegen zegt. Niet voor niets is dit het ideale recept voor een cadeautje dat je geeft zonder reden. Iets wat je zomaar geeft. Zomaar, omdat iemand lief is. Zomaar, omdat iemand leuk is. Zomaar, omdat iemand een bijzonder plekje in je hart heeft. Omdat je soms zomaar wat wilt laten blijken. En met deze mix voor appel-kaneel cake zou dat zomaar eens een schot in de roos kunnen zijn.

Tip: Nog een appel in huis? Snij deze in dunne plakjes en leg op de cake als garnering. Dat maakt hem he-le-maal af!

Dit zit in de fles:

INGREDIENTEN

  • zelfrijzend bakmeel
  • rietsuiker
  • gedroogde appel
  • kaneel
Naast PINEUT APPELKANEEL CAKE “SPECIAAL VOOR JOU” hebben wij uit deze serie hebben ook nog Bananenbrood https://fillingthebox.nl/winkel/onze-merken/pineut/pineut-je-bent-top-bananenbrood/ en Appel Kaneelcake https://fillingthebox.nl/winkel/onze-merken/pineut/pineut-dit-is-feest-blueberry-cup-cake/.
Fillingthebox.nl heeft naast deze serie bakproducten nog veel meer leuke maar zeker ook verantwoorde PINEUT items “met een knipoog” 
 
Goed om  te weten: Pineut is opgericht door de twee vriendinnen Femke en Marlies. Ze kiezen doelbewust voor de aanschaf van kruiden en specerijen die lokaal ondernemerschap stimuleren. Daarnaast werken ze in Nederland samen met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Een beetje liefde en aandacht smaakt altijd naar meer! https://www.pineut.nl/
 
Dus zoek je een leuk cadeau en heb je zelf even geen inspiratie..kies een leuk product of meerdere van Pineut en laat het ons als een cadeau verpakken en versturen. Een zieke vriendin, een lieve buurvrouw, de oppas waar je altijd op kunt bouwen..laat ze eens weten dat je aan ze denkt..ze waardeert gewoon met dit kleine maar zooo leuke cadeautje “in fles”

Extra informatie

Ik bestel graag

Sterk Bakkie, Sterk Bakkie en Jenever, Sterk Bakkie en Vodka

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “PINEUT APPELKANEEL CAKE “SPECIAAL VOOR JOU”” te beoordelen