Babymutsje Gehaakt Paars 100% Handmade 3-9 maanden

6.50 incl. BTW

Babymutsje gehaakt Paars

3-9 manden

1 op voorraad

Categorie├źn: ,

Beschrijving

Babymutsje Gehaakt Paars

Babymutsje 100% Handmade 3-9 maanden

Wat zijn ze leuk onze Babymutsjes 100% Homemade / Handgemaakt

Vind je het een leuk idee om eens een verantwoord cadeautje te geven kies dan eens voor een HANDMADE Babymutsje. Wij hebben ze in verschillende maten en kleuren. En hoe leuk…heb je niet zoveel haast je met cadeautje? Kies dan voor een 100% Handmade mutsje in je eigen kleur.

Stuur hiervoor gerust een mailtje. Dit paarse mutsje is echt bijzonder door zijn pakkende kleur. Dus wie gek is van bijzondere kleuren…..

Als het mutsje plat ligt is het 16,5 cm. breed en 16 cm. hoog. Volgens een officiele tabel voor de maten van babymutsjes betekent dit dat het voor een kindje van 3-9 maanden is.

Het mutsje is voorzien van een stoer leren labeltje met de tekst Handmade.

Dus ook voor een verantwoord cadeautje kun je bij Fillingthebox.nl terecht.

Bestel je het mutsje los dan verpakken wij het als een brievenbus pakketje. Als het mutsje onderdeel is / wordt van een cadeaubox dan verpakken wij het in een Kraftdoosje. Kijk in onze rubriek Baby / Kids voor leuke producten om je box mee aan te vullen.https://www.fillingthebox.nl/product-categorie/babyspulletjes-om-zelf-een-baby-box-kraampakket-samen-te-stellen/

De gebruikte wol is van een mooie wat dikkere kwaliteit. Met dit Babymutsje Gehaakt Paars heb je echt een leuk en vooral origineel cadeautje. Daar is geen 2e van…maar die kunnen wel voor je regelen…

 

 

 

 

Please follow and like us:

Extra informatie

Kleur

Ecru, Oud Roze, Appelgroen