Babymutsje Gehaakt Groen 100% Handmade 0-3 maanden

5.506.50 incl. BTW

Babymutsje gehaakt Groen

0-3 manden

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie├źn: ,

Beschrijving

Babymutsje Gehaakt Groen

Babymutsje 100% Handmade 0-3 maanden.

LET OP!! Tot 15 cm. liggend gemeten is volgens de maattabel voor mutsjes van 0 -3 maanden maar we hebben dit mutsje ook een stuk kleiner voor de hele kleine baby’tjes

Wat zijn ze leuk onze Babymutsjes 100% Homemade / Handgemaakt

Vind je het een leuk idee om eens een verantwoord cadeautje te geven kies dan eens voor een HANDMADE Babymutsje. Wij hebben ze in verschillende maten en kleuren. En hoe leuk…heb je niet zoveel haast je met cadeautje? Kies dan voor een 100% Handmade mutsje in je eigen kleur.

Stuur hiervoor gerust een mailtje. Dit paarse mutsje is echt bijzonder door zijn pakkende kleur. Dus wie gek is van bijzondere kleuren…..

Als het mutsje plat ligt is het 15 cm. breed en 13 cm. hoog. Het kleine mutsje is 12cm. breed en 11 cm. hoog

Volgens een officiele tabel voor de maten van babymutsjes betekent dit dat het voor een kindje van 0-3 maanden is.

Deze mutsjes zijn nog niet voorzien van een stoer leren labeltje met de tekst Handmade. Wil je dit labeltje graag op het mutsje laat het ons dan even weten bij de bestelling. Als je in onze menubalk zoekt in de rubriek Homemade / Handmade dan kan de mutsjes zien die dit label al hebben.

Dus ook voor een verantwoord cadeautje kun je bij Fillingthebox.nl terecht.

Bestel je het mutsje los dan verpakken wij het als een brievenbus pakketje. Als het mutsje onderdeel is / wordt van een cadeaubox dan verpakken wij het in een Kraftdoosje. Kijk in onze rubriek Baby / Kids voor leuke producten om je box mee aan te vullen.https://www.fillingthebox.nl/product-categorie/babyspulletjes-om-zelf-een-baby-box-kraampakket-samen-te-stellen/

De gebruikte wol is van een mooie wat dikkere kwaliteit. Met dit Babymutsje Gehaakt Groen heb je echt een leuk en vooral origineel cadeautje. 

 

 

 

 

Please follow and like us:

Extra informatie

Maat in CM

15cm breed, 12cm. breed