Onze Boxen Verrassend en Persoonlijk Cadeau

Onze Boxen Verrassend en Persoonlijk Cadeau

We hebben een ruim assortiment min of meer standaard Boxen.

Kies de gelegenheid waarvoor je een Box / Giftbox zou willen bestellen. 

Vervolgens kun je eventueel nog extra dingen kiezen om de Box zo persoonlijk mogelijk te maken. Maar dit hoeft uiteraard niet..misschien vind je onze boxen zo al leuk genoeg.

Via bestelnotitie op het bestel / afrekenformulier kun je altijd aanvullende wensen kenbaar maken of een wens / boodschap voor de ontvanger achterlaten.

https://www.fillingthebox.nl/product-categorie/cadeaus-cadeauboxen-voor-alle-gelegenheden/

Maar bij Fillingthebox kun je uiteraard ook helemaal zelf de box vullen…dit kan via het shoppen van losse items vanuit de winkel

https://www.fillingthebox.nl/winkel/

  •  Cadeaus voor vaders
  •  Kraamcadeaus
  •  Cadeaus voor vrienden of vriendinnen
  •  Verjaardagscadeaus
  •  Party cadeaus
  •  Van harte Beterschap / Beterschap Cadeau

VERZENDEN!! Wij merken dat onze boxen worden gewaardeerd als cadeau en dat de ontvangers ook steeds vaker buiten Nederland wonen. Hoe leuk is het om iemand waarbij je niet direct op bezoek kan en/of een cadeau persoonlijk kan overhandig te laten weten dat je aan hem of haar denkt? Onze standaard verzendkosten zijn van toepassing binnen Nederland MAAR in overleg kunnen we in ieder geval onze boxen ook naar Duitsland en Belgie. Bestel in dit geval een box en geef als afleveradres je eigen adres in Nederland op. Meldt bij de opmerkingen of via een aparte mail het afleveradres in Duitsland of Belgie. Je krijgt van ons dan alleen nog de vraag om de extra kosten apart over te maken. Wil je liever vooraf weten wat het verzenden in het geval van Duitsland of Belgie kost. Mail ons gerust.

Onze Boxen Verrassend en Persoonlijk Cadeau.

Bij Fillingthebox.nl vind je altijd een leuk cadeau.