Onze Boxen Verrassend en Persoonlijk Cadeau

Onze Boxen Verrassend en Persoonlijk Cadeau

Kies de gelegenheid waarvoor je een Box zou willen bestellen daarna kan je eventueel nog extra dingen kiezen om de Box zo persoonlijk mogelijk te maken maar misschien vind je onze boxen zo al leuk genoeg.

Maar bij Fillingthebox kun je uiteraard ook helemaal zelf de box vullen…dit kan via het shoppen van losse items vanuit de winkelhttps://www.fillingthebox.nl/winkel/

  •  Cadeaus voor vaders
  •  Kraamcadeaus
  •  Cadeaus voor vrienden of vriendinnen
  •  Verjaardagscadeaus
  •  Party cadeaus
  •  Van harte Beterschap 
Bijzondere Kerstcadeaus bij Fillingthebox.nl
Bijzondere Kerstcadeaus, Giftsets en Kerstpakketten

    En nu ook “Kerst in The Box”

 

 

 

 

 

VERZENDEN!! Wij merken dat onze boxen worden gewaardeerd als cadeau en dat de ontvangers ook steeds vaker buiten Nederland wonen. Hoe leuk is het om iemand waarbij je niet direct op bezoek kan en/of een cadeau persoonlijk kan overhandig te laten weten dat je aan hem of haar denkt? Onze standaard verzendkosten zijn van toepassing binnen Nederland MAAR in overleg kunnen we in ieder geval onze boxen ook naar Duitsland en Belgie. Bestel in dit geval een box en geef als afleveradres je eigen adres in Nederland op. Meldt bij de opmerkingen of via een aparte mail het afleveradres in Duitsland of Belgie. Je krijgt van ons dan alleen nog de vraag om de extra kosten apart over te maken. Wil je liever vooraf weten wat het verzenden in het geval van Duitsland of Belgie kost. Mail ons gerust.

Onze Boxen Verrassend en Persoonlijk Cadeau

https://www.fillingthebox.nl/product-categorie/cadeaus-cadeauboxen-voor-alle-gelegenheden/